Hoe meet ik de dikte?


De omtrek van je penis

Het is niet simpel te meten, hoe dik je penis is, … noch in erectie, noch in slappe toestand. Daarvoor heb je allereerst ook de omtrek nodig van je penis.

De omtrek van je penis meet je met een lintmeter. Of je kan ook  touw gebruiken waarmee je de lengte rond het midden van je penis meet. Op die manier kan je het touw makkelijk naast een meetlat of lineaal houden om de exacte lengte van het touw en dus de exacte omtrek van je penis te kennen.

Die waarde is dan de omtrek van je penis.

 

De straal van je penis

Is de omtrek van je penis bijvoorbeeld 10 centimeter. Dan kan je daaruit makkelijk de dikte berekenen. Dit komt overeen met de diameter van je penis en die is af te leiden met een simpele formule :

Omtrek = 2 x π x Straal

ofwel

Straal = Omtrek / 2 x π

π heeft een waarde van 3.14

Met deze formule wordt de straal van je penis met een omtrek van 10 centimeter gelijk aan

10 / 6.28 = 1,5 centimeter

Wil je weten hoe dik je penis is dan hoef je dit getal met twee te vermenigvuldigen en dan kom je op een dikte van de penis van 3 centimeter. Dit is de diameter van je penis en die bepaalt hoe dik je penis is.

De gemiddelde penis heeft een grotere omtrek dan 10 centimeter. Wereldwijd is de gemiddelde omtrek van een penis in erectie 12 à 13 cm. Met die gegevens kom je met de formule uit op een gemiddelde dikte van de penis van net geen 4 centimeter.

Gebruik dus een eenvoudig meetlint en meet de omtrek van je penis. Van hieruit bereken je makkelijk de straal van je penis, en zo kom je door vermenigvuldiging met twee op de totale diameter uit. Die diameter die je uiteindelijk uitkomt is hoe dik je penis écht is.

 

De diameter van je penis

De makkelijkste formule is dan die met diameter en omtrek al verwerkt.

ofwel

Omtrek = π x Diameter

Volgens bovenstaande berekening kan je zo op een comfortabele en makkelijke manier uitvissen hoe dik je penis eigenlijk is, slap en in erectie.