JES-Extender


De originele JES-Extender!

De JES-Extender wordt op de markt gebracht door het Deense DanaMedic en heeft na 15 jaar al meer dan tienduizend tevreden klanten geholpen. De JES-Extender is daarom nog steeds het bestverkochte penis-rekkende apparaat, en is naast de Andro-penis het enige gepatenteerde penis-rekkende apparaat op de markt.

De JES-extender kan dankzij haar unieke design comfortabel onder kleding worden gedragen. De Light uitvoering is sinds januari 2008 met zijn prijs van €179 – de een goedkope en courant gevraagde penisverlenger. Deze penisverlenger wordt niet gedistribueerd vanuit Nederland en u dient ze dus te bestellen bij deze Amerikaans/Engelse verdeler.

De JES-Extender is het goedkoopst bij deze verdeler en kost een stuk minder dan de meeste andere apparaten. De Jes-Extender is ook beschikbaar in een aantal luxe hypo-allergene uitvoeringen, en in een Originele box uitvoering.

De luxe uitvoeringen bevatten extra onderdelen waardoor deze penisverlenger geschikt wordt voor een penislengte tot 23 centimeter in erectie. Naast de populaire goedkopere Light uitvoering is dit een interessantere keuze omdat voor een erectielengte groter dan 18 centimeter stukken moeten worden bijbesteld en daar is de handelaar niet op voorzien.

Dankzij de lage dollar zijn de prijzen nu al meer dan € 20 Euro goedkoper dan bij de fabrikant. De Jes-extender is daarmee momenteel de meest goedkope penis-stretcher die te koop is.

Belangrijk punt is dat de handleiding die bij de Jes-extender bijgeleverd wordt intussen ook beschikbaar is in het Nederlands, naast uiteraard ook in talen zoals Engels, Duits, Spaans, Japans en Deens. U kan tegenwoordig ook een aantal urologen vinden uit België en Nederland die met de JES-Extender werken en u van hieruit in het Nederlands tijdens de vergrotingsperiod kunnen begeleiden.

Je kan kiezen uit volgende modellen:

JES-Extender Light (voor een penis tot 18 cm in erectie) : € 179

De Light uitvoering komt in een eenvoudige verpakking

JES-Extender Comfort (voor een penis tot 23 cm in erectie) : € 198

De Original uitvoering komt in een hand gesneden mahonie doos, en bevat ook een aantal kleine passende sleutels voor de verlengstukken.

De JES-Extender is ook beschikbaar in een verschillende luxe-uitvoeringen. Dat maakt dat het volledige gamma der jes-extender uitgebreider is dan dat van de Andropenis. U kan dan ook kiezen uit volgende modellen :

JES-Extender Light (voor een penis tot 18 cm in erectie) : € 179

JES-Extender Original (voor een penis tot 23 cm in erectie) : € 199

JES-Extender TITANIUM (voor een penis tot 23 cm in erectie) : € 219

JES-Extender SILVER (voor een penis tot 23 cm in erectie) : € 249

JES-Extender GOLD (voor een penis tot 23 cm in erectie) : € 349

JES-Extender PLATINUM (voor een penis tot 23 cm in erectie) : € 1000

De SILVER uitvoering geniet 5 jaar garantie, de GOLD en PLATINUM uitvoering genieten een levenslange garantie en de overige modellen genieten 2 jaar garantie.

De leverancier voorziet ook in een aantrekkelijke spreiding van uw betaling op 3 of 6 maanden. De JES-Extender Light, Original, Silver en Gold modellen kan u aankopen met een gespreide financiering.

Bezoek de JES-Extender website