Welke vorm krijgt mijn penis ?


De invloed van een erectie

De mate van erectie is uitgesproken belangrijk bij deze oefening. De mate van erectie bepaalt namelijk de vorm die je penis zal aannemen. Wanneer je je penis melkt met een te slappe penis of je de penis te lang in een slappe toestand probeert te melken zal de druk in de penis met erg grote verschillen gaan afwisselen.

Dit zal resulteren in een meer uitgesproken groei in de breedte van de penis en in de omtrek naar de top van de penis toe. De eikel zal dus dikker worden terwijl de rest van de penis minder sterk zal groeien.

Wanneer je de jelk-oefeningen dus uitvoert met een penis die net niet stijf genoeg is, dan zal je uiteindelijk een penis ontwikkelen die de vorm aanneemt van een baseball-bat.

 

De penis moet voor deze jelk-oefeningen een semi-erecte toestand hebben, met een ideaal van een ongeveer 40% tot 50% erecte penis. Een erectie maakt de uitvoering van deze oefening onmogelijk.Een jelk beweging uitvoeren met de penis in een erecte toestand van meer dan 80% moet zowiezo ten strikste worden vermeden.

Dit is om blijvende schade aan het weefsel te vermijden.

Onthou:Hoe harder de erectie hoe meer jelqing werkt op de omtrek van je penis.Hoe zachter de erectie hoe meer jelqen een effect heeft op de lengte van je penis.

Omdat elke man uiteindelijk een eigen unieke beweging ontwikkelt die het beste bij hem past is het zeer aannemelijk dat voor sommige mannen de jelk-techniek een groter effect heeft op een groei van de lengte van de penis, terwijl het jelken bij andere mannen voornamelijk een impact heeft op de groei van de penis in omtrek en dikte.

Wanneer je geoefend bent in het uitvoeren van de jelk-oefeningen kan je een aantal maanden concentreren op de groei van de dikte door met een vrij harde penis die ongeveer de helft tot driekwart stijf is, maar niet meer. Vermijd absoluut te hard jelken bij een bijna stijve penis, je kan hierdoor het weefsel ernstig beschadigen en de schade kan zelfs blijvend zijn. Hiervoor raadpleeg je dan best een arts of een uroloog.

De stijfheid controleer je door eigen stimuli of oefening, en de constante half-erecte toestand oefen je best enkele weken tot maanden alvorens echt over te gaan met het experimenteren met jelken voor de dikte of de lengte. Bij het oefenen onthou je dat je het bloed altijd de gelegenheid moet kunnen geven om te circuleren in de penis om zo het weefsel de kans te geven het bloed voldoende snel doorheen de bloedbanen te laten stromen.

Deze praktijkervaring doe je vanzelf op na enkele maanden jelken. Ga dus nooit verder dan het moment wanneer er pijn optreedt en stop dan ook onmiddellijk voor enkele dagen. Zo kan het beschadigde weefsel dat de pijn veroorzaakte zich herstellen en zal de penis groter worden.

Het wordt niet aangeraden om telkens af te wisselen tussen een jelk-oefening op de dikte tijdens één oefening, daarvoor zullen de resultaten minder snel zichtbaar worden en wordt de effectiviteit van de oefeningen in zijn geheel verminderd.

Het beste is om een periode van enkele weken met het jelken van de penis te oefenen, om dan vervolgens, eventueel na een periode van rust te gaan beginnen met enkele weken tot maanden jelken. Dit zal resulteren in een groei van de penis in de omtrek, lengte en dikte.

Wat ook kan helpen bij deze oefeningen zijn pillen om de penis te vergroten. Zij bevatten een aantal stimulerende ingredienten die belangrijk kunnen zijn voor een goed herstel van het weefsel in de penis. Op die manier dragen zij dus bij tot een snellere groei van de penis. U kan een kort overzicht vinden van enkele van de voornaamste penisvergrotingspillen die momenteel via het internet verkrijgbaar zijn.

lees verder