Oefeningen voor langere seks


De volgende oefeningen zullen uw seksuele prestaties verhogen en zullen uw uithoudingsvermogen in bed vergroten. Deze oefeningen zijn gericht op het trainen van de pc-spier en werden origineel voorgesteld door Dr. Arnold Kegel als hulpmiddel voor vrouwen die na een bevalling last kregen van incontinentie. Deze zogenaamde Kegeloefeningen (of ‘Kegels’) zijn inbegrepen in het werkschema van de meeste penisvergrotende oefeningen omdat het resultaat bij mannen een opvallende verbetering van de seksuele prestaties inhoudt.

U vindt op de volgende pagina’s de vier meest gekende Kegel oefeningen die gericht zijn op het trainen van deze belangrijke spier. Zo kan u zelf uw pc-spier oefenen om zo meer controle te krijgen over de duur van uw vrijpartij. Deze oefeningen zijn niet gericht op penisvergroting, maar zijn evenzo belangrijk voor een sensationele verbetering van uw seksuele prestaties.

De PC spier controleert het mannelijk orgasme

Zowel mannen als vrouwen hebben een PC spier (pubococcygeus spier) die instaat voor de gezondheid van het benedenbekken. Er is echter wel meer wat deze spier kan doen, met name het controleren van het tijdstip van ejaculatie en orgasme. Deze spier in tiptop vorm houden maakt u in staat om uw seksuele uithouding te maximaliseren.

Door het trainen van de pc-spier met behulp van de gratis aangeboden oefeningen op penismedia, krijgt u dus volledige controle over het tijdstip van uw orgasme, en dus de duur van uw liefdesspel. Het oefenen van de pc spier tot een sterk onderdeel van uw lichaam staat dus garant voor langere seks en meer krachtige ejaculaties.

Waar ligt de PC spier?

Wanneer u naar het toilet gaat, probeer dan tijdens het urineren zachtjes de stroomgang tegen te houden, zo voelt u de PC spier aan het werk. Deze methode is niet ongevaarlijk en dient daarom niet zuiver tot op de graad uitgevoerd te worden. Probeer dit gewoon een aantal keren totdat u doorheeft wanneer u de pc-spier gebruikt, en waar deze zich ongeveer in uw lichaam situeert. Probeer andere spieren (de dij-, rug-, bil- en abdominale spieren) bij deze oefening ontspannen te houden en enkel de pcspier – een sterke pc-spier is de enige spier die de urinestroom kan tegenhouden – te controleren.

Een andere test is deze: wanneer u een erectie heeft, kunt u dan de PC spier samenknijpen en uw penis voor langere tijd laten opspringen? Als het niet zo is, dan kan u deze gratis sekstips vast goed gebruiken. lees meer

Altijd en overal

Deze pc-spier oefeningen zijn zo opgesteld dat u ze kan uitvoeren terwijl niemand het merkt, het is dan ook belangrijk om te proberen deze oefeningen dagelijks te doen. Omdat de spier tijdens de nachtrust herstelt van de oefeningen zal u al vrij vlug merken dat u opstaat met hardere erecties dan voorheen, wat altijd een blijk is van een goede mannelijke gezondheid.

Door de pc-spier te trainen zal uw seksuele uithouding langzaamaan sterker beginnen worden en uiteindelijk zal u van uitgesproken langere seks kunnen genieten. Een orgasme zal volledig controleerbaar worden, en u zal er ook krachtiger door ejaculeren. Daarnaast wordt de penis ook harder en steviger tijdens een erectie.

Sterkere ejaculaties, dus harder spuiten

Kegel oefeningen zijn ook uitstekend geschikt om bij een orgasme eens goed “door de kamer te spuiten”. De Amerikaanse pornokoning Peter North toont in zijn films onweerlegbaar hoe ongelooflijk goed iemand die deze PC-spier oefeningen dagelijks uitvoert in bed kan presteren. De sterkte van de pc spier heeft dus zowel zijn invloed op het tijdstip als op de sterkte van een orgasme.

Onthou daarbij dat deze oefeningen niet onmiddellijk resultaat zullen hebben, zoals bij elke spier is er tijd nodig om de pc-spier aan kracht te doen winnen.

Voor mannen en vrouwen

De volgende keer dat u samen met uw partner de liefde bedrijft, blijf dan in haar zonder te bewegen zoals u normaal zou doen, maar knijp en ontspan uw PC spier. Als zij ook haar oefeningen heeft gedaan, kan u dit beiden op elkaar uitproberen en voelt u hoe haar vagina uw penis een soort lekkere knuffel geeft. Uw partner zal zich voelen alsof u voortdurend haar G-spot aan het beroeren bent, de kans is dus groot dat u dankzij deze Kegeloefeningen beiden zal genieten van een immense seksuele sensatie.