Male Enhancement


De grootste verbetering die voor mannen een uitkomst biedt op een aantal seksuele ongemakken is een resem natuurlijke pillen waarin extract zit dat de potentie bevordert, de spermakwaliteit verbetert, de viriliteit verhoogt en het libido een flinke boost geeft.

Deze pillen kwam vooral in trek doorheen het laatste decennium, met name dankzij de komst en wijdverbreidheid van het internet. Dat maakte een eerste generatie van erectiestimulerende pillen die – net als Viagra – de bloeddoorstroming trachten te bevorderen zo populair. Met die pillen kon op een natuurlijke manier een erectiestoornis worden teruggedrongen, en er kwam geen apotheek bij te pas.

Het voordeel aan deze natuurlijke erectiepillen is namelijk dat zij geen voorschrift vereisen, en vrij te koop zijn. Een nadeel is dan wel dat zij door iedereen op de markt kunnen worden gebracht. Daarom is slechts een fractie van het aanbod belangrijk genoeg omdat de producten uitblinken door hun verrassend goede werking.

De komst van het internet introduceerde daarbij ook een tweede reeks pillen, de zogenaamde penisvergrotingspillen, waarvan wordt beweerd dat zij de penis doen groeien. Deze pillen bestaan -op een aantal uitzonderingen na- veelal uit dezelfde ingredienten als de natuurlijke erectiepillen. Er is dat verschil dat de penisvergrotingspillen altijd worden aangeboden als een kuur van enkele maanden.

De combinatie van deze twee natuurgetrouw werkzame libido en penisvergroting stimulerende formules gaf de aanzet tot een veel betrouwbaarder en nuttiger instrument dat de man helpt bij alles wat hem op seksueel gebied kan steunen : de male enhancement pil.

Deze pillen behoren tot een nieuwe generatie en verbeteren de complete mannelijke seksuele gezondheid. Dat komt omdat zij alle facetten van het mannelijke reproductieproces stimuleren en het inwendige op een doelgerichte manier kunnen aansterken. Deze pillen hebben dan ook een uitwerking op alle aspecten van de mannelijke seksualiteit, zoals de spermaproductie, de hardheid en duur van een erectie of de mannelijke viriliteit en het seksueel zelfvertrouwen.

Er kunnen uiteindelijk toch enkele belangrijke verschillen worden aangetoond tussen de verschillende samenstellingen, en de formules van verschillende merken blijken bij sommige kuren toch weer compleet anders. Daarom hebben we, na meer dan 10 jaar ervaring, enkel oog gehad voor de meest uit het oog springende producten. Dat zijn ondermeer VigRX PlusĀ en Libido7. Twee van deze drie uitstekende producten zijn al meer dan 10 jaar op de markt, al werd de formule intussen nog verder verbeterd.

Het gebruik van deze pillen is eenvoudig. Het correcte gebruik garandeert een goede werking van aanwezige ingredienten zonder bijwerkingen. Bovendien is de kans op overdoseringen zo erg klein. Men dient zich dus te houden aan de op de verpakking aangegeven dosering.

De meeste van deze kuren dienen dagelijks ingenomen te worden, en vaak 1 pil ’s morgens en een op de avond. Op die manier krijgt het lichaam de tijd om zich spontaan en natuurlijkerwijs aan te passen op de verhoogde concentraties van bijvoorbeeld NO in het bloed.

De pillen vormen een uitstekende ondersteuning voor mannen die aan penisvergroting willen doen. De oefeningen die de penis kunnen vergroten zijn stresserend voor de zwellichamen en de inwendige caperna cavernosa. Het maken van kleine scheurtjes die uit zichzelf moeten kunnen genezen maakt dat een extra hulp bij dit herstelproces nuttig kan zijn.

Op sommige fora wordt beweerd dat deze pillen garanderen dat de penis op een trage maar gestage manier aan lengte wint, in plaats van totaal geen enkel effect, zonder de stimulerende pillen. Dit hangt wellicht ook af van de gebruikte methode, van de gezondheid van de man, de lengte van de penis en de eventuele erectieklachten die zich voordoen.

Penismedia.com raadt de bezoeker aan een keuze te maken uit deze drie ondersteunende formules. Zij kunnen helpen om op een verantwoorde manier de penis te verlengen met behulp van oefeningen, een pomp, of een penis-extender.