Hoe meet ik de lengte?


Meten en planning van je penisvergroting

Alvorens met de oefeningen te beginnen noteer je duidelijk hoe lang en hoe dik jouw penis werkelijk is. Gebruik een meetmethode die jou het meest comfortabel lijkt maar blijf nadien bij die keuze. Dit is de enige manier om een correct resultaat te meten van je penisvergroting.

Noteer zeker : De lengte van je penis in erectie en de omtrek van je penis in erectie
(bijvoorbeeld, aan het midden van de penis, de rand van de eikel en aan de basis, of enkel in het midden).

Het is interessant om ook de lengte en omtrek van je penis in slappe toestand te meten, ook deze zal toenemen.

Hoe meet je je penislengte ?

Je meet de lengte van je penis door de erectielengte (EL) te meten door je lineaal of meetlat langs de bovenzijde van  je penis te houden en zachtjes te drukken tegen je schaambeen vlak boven de penis. Meet van hieruit tot aan de top van de eikel.

Hoe meet je de omtrek van je penis ?

Je meet de omtrek door een lineaal of touw omheen de penis te wikkelen en zo de afstand in centimeter af te lezen. Meer uitleg over hoe je zo ook de dikte van je penis kan afleiden vind je op deze pagina.

Een juiste meting van je penisvergroting

We beginnen met een verklaring van vier belangrijke begrippen die alle vier een lengtemaat aangeven die verband houdt met de penisvergroting. Ten eerste is er de lengte en de omtrek in slappe toestand, en ten tweede is er die van de penis in erectie.

Hier volgt een korte verduidelijking bij deze maten. De gebruikte afkortingen zijn overgenomen uit het Engels zodat je ze ook bij internationale correspondentie en op fora kan gebruiken.

 

EL : Erectie Lengte : Dit is de lengte bij een erectie, de erectielengte meet je door een meetlat zacht tegenaan de basis van de penis te drukken en te meten tot aan de top van de eikel.

EG : Erectie Omtrek : Dit is de omtrek van de penis, gewoonlijk gemeten halfweg de penis of rond het dikste punt van de penis, maar kan ook gemeten worden aan de top en/of aan de basis. Gebruik hiervoor een lintmeter.

FL : Lengte Slap : Dit is de de lengte van de penis in een hangende, slappe toestand. Te meten zoals de EL.

BP : Bone Pressed : Dit is de meting die dokters en wetenschappers gebruiken om de lengte van een penis te meten. Dit is de meest betrouwbare methode om de vooruitgang bij de penisvergroting te volgen. Je duwt met een meetlat zachtjes op het schaambeen boven de penis en meet dan de lengte tot aan de top van de eikel.

Voorbeeld van een goede meting van een penisvergroting

Dag Erectielengte (EL)
cm, bone pressed
Erectie-omtrek (EG)
cm, middenstuk
Lengte Slap (FL)
cm, hangend
Omtrek Slap
cm
Erectiebreedte
cm, middenstuk
1 16,0 cm 13,2 cm 9,4 cm 10,1 cm 4,0 cm
30 16,2 cm 13,3 cm 9,6 cm 10,2 cm 4,1 cm
60 16,5 cm 13,4 cm 10,0 cm 10,4 cm 4,2 cm
Hierboven ziet u een tabel van het type dat vaak wordt gebruikt op het gratis online forum van thundersplace. Hierbij wordt de lengte, de omtrek en de dikte van de penis gemeten, en dat voor een penis in volle erectie, én voor een slappe, neerhangende penis. Deze methode verdient de voorkeur, maar ook een meer eenvoudige meting kan voor sommigen al voldoende zijn.

Meet op regelmatige tijdstippen minimaal hoe lang je penis is in een erecte toestand, je meet hiervoor best bone-pressed, daarbij zachtjes duwend op het schaambeen aan de bovenzijde van de basis van de penis, tot aan de top van de eikel.

De omtrek van je penis zal ook in belangrijke mate toenemen en dat kan je het beste meten met een lintmeter.

Noteer al deze gegevens zorgvuldig en gebruik ze om de verlenging van je penis correct te kunnen meten, en te delen met anderen. Hiervoor bestaan specifieke fora zoals www.penisforum.nl of het internationale www.thundersplace.org.

Planning

Neem de adviezen op deze site door en maak een planning waarin je 4 of 5 dagen per week een twintigtal minuten kan besteden aan je penisvergroting.

Deze adviezen zijn natuurlijk ook te volgen op je eigen ritme maar zullen meer effect hebben als ze langere tijd en minstens een aantal dagen per week worden uitgevoerd.

Om resultaten te behalen moet je een aantal minuten tot maximaal een halfuur per dag dag aan je penisvergroting te spenderen. Dit moet je enkele maanden volhouden om de effecten blijvend te maken.

Stel vooraf voor jezelf een meettabel op en blijf consequent je gekozen methode volgen om de meting van de penisverlenging zo betrouwbaar mogelijk te maken.

Na verloop van enkele maanden zal je zien dat het jelqen je een permanent langere penis heeft bezorgd. Na vele maanden tot jaren volharding is een groei met uiteindelijk meer dan zes centimeter mogelijk!