De basis techniek


Doeltreffende penisvergrotende oefeningen

De meest geraadpleegde methode van penisvergroting op het internet is een gratis methode die men ‘jelqing’ heet. Het is een oefening waarbij een beweging hoort die vrij kan vertaald worden als ‘melken’, omdat deze beweging sterke gelijkenissen vertoont met het handmatige melken van de uier van een koe.

Door het handmatig melken van de penis van een man, en dit gedurende vele maanden en jaren, zal de penis met enige zekerheid langzaamaan groeien, en zal de lengte ervan groter worden.

Er zijn enkele subtiele verschillen in uitvoering van deze jelqing-techniek. Je kan op deze website alvast de vier belangrijkste pensivergrotende jelq-oefeningen terugvinden.

Begin als beginner in de eerste twee maanden zeker niet over-enthousiast! Je penis moet gewend raken aan deze bewegingen en het weefsel kan beschadigd raken indien je te fors met de oefeningen begint. Neem als beginner een twee maanden durende opwarm periode in acht, waarin je het aantal minuten dat je oefent langzaamaan opdrijft naar de voorgestelde tijden.

 

Hoe melk je je penis?

De juiste greep techniek is ontzettend belangrijk bij deze work-out. Je houdt je hand en vingers als volgt :

maak een ‘OK’ teken met wijsvinger en duim

 

De techniek van het melken

De basisbeweging van jelken gaat als volgt:

– Begin bij de basis van je penis en knijp erin met je duim en wijsvinger zodat je hand een ‘OK-teken’ maakt.

– Trek met je hand naar de top van je penis toe.

– Vergroot de omtrek wanneer je penis in semi-erecte toestand komt.

Concentreer je in het begin van de oefening hoofdzakelijk op de basis van je penis en werk vervolgens verder naar het middendeel.

Hoe hard je knijpt of trekt is afhankelijk van je gevoel, een pijnlijk gevoel in de penis is zeker niet gewenst! Stop bij pijn en las een aantal rustdagen in om het weefsel de kans te geven zich te herstellen.

 

Overzicht van alle stappen tijdens de melkbeweging

Volgend schema toont je alle stappen van het jelken.

Dit schema downloaden

 

Inlooptijd en rustperiode

Voer deze oefening na je twee maanden warm-up periode enkele weken tot een tweetal maanden uit. Neem af en toe een paar dagen pauze en rust om de penis te laten herstellen van de micro-scheurtjes. Je penis kan aan de huid wat geirriteerd raken door de herhaaldelijk bewegingen maar zolang in de penis zelf geen pijn ervaren wordt is jelken een veilige methode.

Door de stress die het jelken op de inwendige zwellichamen van de penis veroorzaakt worden door herstellende scheurtjes nieuw weefsel aangemaakt en kan de dikte en lengte van je penis toenemen.

Noteer week per week de afmetingen van je penis volgens het aangegeven schema. Na verloop van weken en maanden zal je merken dat de lengte en/of omtrek van je penis langzaam maar met absolute zekerheid groeit!

Hoe meet je de lengte van je penis, lees meer

 

Het volledige programma

De techniek van het jelken verschilt naargelang je ‘nat’ of ‘droog’ gaat jelken. De veruit meest gebruikte methode is het nat jelken waarbij je even voor aanvang van de oefeningen de penis in een natte doek wikkelt. Dit is de beste voorbereiding op een goed penisvergrotingsprogramma.

Er is de beginnerstechniek, voor mannen die minder dan twee maanden aan penisvergroting doen.

lees meer

En er is het volledige programma voor de gevorderde, voor mannen die al langer dan twee maanden ervaring hebben met jelken.

lees meer