Programma voor penisvergroting


Een volledig schema

Belangrijke opmerking: Dit programma is niet voor beginners.

Als beginner moet je in de eerste twee maanden zeker zachtjesaan beginnen en deze oefeningen niet al te lang uitvoeren.

Deze penisvergrotende oefeningen zijn niet zonder risico en kunnen het weefsel permanent beschadigen. Daarom moet je als beginner starten met een twee maand durende warm-up periode zodat de penis aan de oefeningen gewend raakt en het weefsel verstevigd wordt.

1. Voorbereiding(5 minuten)

2. Strekoefening (25 tot 30 minuten)

3. Groei- En Circulatie Oefening (1 minuut)

4. Jelqing Oefening (10 tot 20 minuten)

5. PC (Kegel) Oefening (5 tot 10 minuten)

6. Warm water

 

1. Voorbereiding (5 minuten)

Gebruik hiervoer een nat washandje dat je onderdompelt in voldoende warm water. Na het uitwringen omwikkel je de penis hiermee voor ongeveer een minuut. Dit zorgt ervoor dat de zwellichamen voorbereid worden op de stretch oefeningen. Herhaal dit een aantal keer tot je voelt dat je penis zachter wordt. Droog de penis daarna ook af, dit zorgt voor een betere grip tijdens het strekken en jelqen.

^ top

 

2. Strek Oefening (25 tot 30 minuten)

1. Neem met één hand stevig de eikel van de slappe penis vast. Zorg ervoor dat je niet teveel circulatie afknelt.

2. Trek de penis van je af. Strek hem zo ver mogelijk uit zonder dat dit pijn doet. Hou deze positie ongeveer 5 minuten vol. Trek periodiek opnieuw een paar keer verder, ongeveer om de minuut.

3. Laat je penis een minuut rusten. Draai met je penis ongeveer 30 keer in een cirkelvormige beweging. Dit brengt de bloedcirculatie weer op gang.

4. Herhaal viermaal stap 2, maar trek de penis iedere keer in een andere richting. Naar boven, beneden, naar links en naar rechts. Herhaal stap 3 na elke 5 minuten.

5. Nadat je dit 5 maal 5 minuten lang hebt gedaan, trek je de penis nog een keer van je af. Een minuut goed lang strekken en 10 lichte rukjes geven, let hier evenwel op om niet té hard te trekken.

^ top

 

3. Groei en Circulatie Oefening (1 minuut)

Pak de penis en zwiep hem zachtjes rond. Zwaai hem niet meer dan 30 keer en houdt uw scrotum goed vast zodat het niet rond zwaait en pijn kan doen.

^ top

 

4. Jelqing (Melken) Oefening (10 tot 20 minuten)

1. Laat uw vingers over uw penis glijden met een smeermiddel (massage olie, Hennep olie of Vaseline) en smeer de penis helemaal in. Een paar druppels olie is genoeg voor een paar honderd slagen. Gebruik hiervoor zeker geen zeep want dan heb je voor enkele dagen pijn!

2. Met je duim en wijsvinger knijp je in het begin van de penis. Trek naar beneden en stop bij de eikel. Herhaal en wissel van hand. Zorg ervoor dat iedere slag ongeveer drie seconden duurt.

3. Wanneer je penis in semi-erectie is, maak je een “OK”-teken met je duim en wijsvinger van je linkerhand. Met deze hand grijp je nu het begin van de penis.

4. Beginnend bij de basis van de penis trek je zacht maar stevig. Strek hem naar beneden en naar buiten. Je penis zou nog steeds een semi-erectie moeten hebben. Zorg ervoor dat je de penis raakt van de basis tot aan de eikel. Zorg ervoor dat de top van de penis zich vult met bloed.

5. Wissel van hand en doe precies hetzelfde, beginnend bij de basis benedenwaarts richting de eikel. Verwissel de handen een in rustig “melk” ritme waarbij u de gehele penis aanraakt behalve de top van de eikel.

In de eerste week doe je 200 – 300 slagen per dag met gemiddelde kracht (10 minuten)

In de volgende week doe je 300 – 500 slagen per dag op volle gemiddelde kracht (15 minuten)

Daarnaa doe je 500 slagen of meer per dag op een kracht zo hard als je kan, zonder pijn te voelen. (20 minuten)

Wanneer je merkt dat je een erectie krijgt tijdens deze oefening, knijp harder om hem ongedaan te maken of wacht tot hij zakt.

Je kan de circulatie terug op gang brengen door de penis 20 tot 25 keer op en neer te slaan.

Voer deze oefeningen 5 dagen per week uit. Denk eraan dat de penis in een semi-erectie toestand moet blijven. Wanneer je een gevoel van orgasme voelt opkomen, neem dan een pauze in de oefening tot het gevoel wegtrekt. Dit is een op zichzelf staande oefening…een van zelfcontrole.

^ top

 

5. PC “Kegel” Oefening (5 minuten)

De PC-spier (pubococcygeus-spier) ligt tussen de geslachtsdelen en de anus. Het is de spier die urine kan ophouden. Door middel van simpele aan- en ontspanningsherhalingen train je deze spier. Bij mannen stimuleert oefening de bloedtoevoer naar de penis. Hierdoor neemt hun erectievermogen toe, vergroot de ejaculatie-afstand; kan er langer bloed worden vastgehouden (en dus een erectie behouden blijven) en wint het seksuele genot aan intensiteit.

Deze Kegel-oefening is genoemd naar Dr. Kegel die deze techniek ontdekte.
Er zijn ook verschillende variaties op deze oefeningen, die je telkens wanneer je aan deze workout begint kan toepassen.

Uitvoering :

1. Voer snelle “PC spier knepen” uit. Span telkens opnieuw de PC spier samen en laat ze weer los.

Begin met deze oefening ongeveer 20x te proberen, en bouw dit snel verder op tot 100 keer of meer, tot minstens 250 kneepjes per dag. Uiteindelijk moet je in staat zijn tot 1000 knepen per dag.

2. Oefen langere knepen door de PC spier 30 seconden lang vast te knijpen, of zolang je kan.

3. Ontspan de spier in stappen: span de spier en laat deze terug los in stappen. Span de spier op voor een aantal seconden en laat ze vervolgens een paar seconden los. Herhaal dit keer op keer.

4. Laat de PC-spier klapperen: Span de PC spier zo langzaam mogelijk. Wanneer je klaar bent met de langzame aanspanning (op dat punt waar je niet meer aan kunt spannen) laat je los. Op een bepaald punt gaat hij “klapperen” en je voelt een lichte tinteling langs uw rug lopen. Concentreer op een diepe, langzame ademhaling terwijl je dit doet. Dit is goed om uw energie aan te vullen!

5. Wanneer je urineert en je wilt het laatste beetje eruit laten spuiten gebruikt je de PC spier in tegenovergestelde richting. Door dit te doen voelt je de anus opengaan en je voelt een andere sensatie. Dit wordt de “Push Out PC” genoemd.

^ top

 

6. Massage en Warmte Toepassing (5 tot 10 minuten)

Masseer na de workout uw penis voor een aantal minuten. Als je wilt kan je dit doen met een natuurlijke penisvergrotende gel of crème. Na de massage kan je een warm washandje om de penis wikkelen zoals bij het begin van de workout, of je kunt jouw penis in een kom met handwarm water doen voor een paar minuten. Dit bevordert de bloedcirculatie in de penis en stimuleert de groei van nieuwe cellen in de licht beschadigde celwanden van de zwellichamen.

Droog tenslotte je penis terug goed af met een droge handdoek.

^ top

Als je dit programma 5 dagen per week kan volgen dan zullen de eerste resultaten te zien zijn enkele maanden na de eerste twee warm-up maanden!