Sperma verbeteren


Wat doen volumepillen?

Volumepillen werden voor het eerst op de markt gebracht eind jaren ’90 toen ontdekt werd dat de mannelijke geslachtsklieren vrij makkelijk te stimuleren zijn om meer spermavocht aan te maken. Volumepillen werken relatief snel maar kunnen pas na een kuur van enkele weken tot zelfs maanden hun maximale effect bereiken.

Alle volumepillen verhogen het aangemaakte spermavolume met 4 à 5 maal.

Het effect is vrijwel onmiddellijk merkbaar in de eerste dagen na inname maar voor een maximaal effect moet bij alle volumepillen voor een periode van enkele weken tot een tweetal maanden éen tablet eenmaal daags worden ingenomen.

Hoeveel sperma ejaculeert een man bij een orgasme?

De gemiddelde gezonde man ejaculeert ongeveer een hoeveelheid van 2 tot 6 ml (milliliter) sperma, dat komt overeen met 2 tot 6 kubieke centimeter. Als je gemiddeld ongeveer 4 ml sperma ejaculeert dan komt dat overeen met net iets minder dan 1 theelepeltje.

Welke volumepillen bestaan er?

Nagenoeg alle volumepillen zijn gebaseerd op dezelfde werkzame bestanddelen en werken ongeveer even goed.

De originele volumepillen die gezamenlijk op de markt verschenen zijn de ‘Volumepills‘ die verdeeld worden door het Engelse bedrijf Lativio, en de Semenax pillen die door het Canadese bedrijf LE-Herbal worden verkocht.

Beide pillen zijn volledig gelijkwaardig en zullen even snel en efficiënt werken.

Sinds vorig jaar is ook een Nederlands bedrijf begonnen met een eigen lijn volumepillen onder de naam Cumbetter. Ook deze pillen hebben een goede werking op de spermaproductie en dit zijn de krachtigste volumepillen die u in Nederland kan bestellen.