Sneller resultaat


Male enhancement

Een hulpmiddel bij de jelq-oefeningen zijn de zogenaamde male enhancement pillen die ook verkocht worden als penisvergrotingspillen. Enkele goede voorbeelden zijn de Nederlandse Libido7 pillen of het uit het buitenland afkomstige VigRX Plus. Deze natuurlijke pillen bevatten een samenstelling die de groei van bloedvaten in de penis stimuleert door een betere doorbloeding en NO-doorstroming in de corpora cavernosa.

Waarom zijn deze male enhancement pillen zo populair?

Omdat deze methode van penisverlenging elke keer een belasting betekent voor je zwellichamen bestaan er sinds eind jaren negentig een aantal producten met voedingsstoffen voor de penis. Je kan daarom af en toe overwegen om jezelf tijdens het programma met één van deze producten aan te sterken.

Deze pillen bevatten een mix van verschillende potentieverhogende en groei stimulerende ingrediënten met een hoge voedende waarde voor de penis en de bijhorende organen. Daardoor gaan zij op natuurlijke wijze bepaalde erectiestoornissen tegen en verhogen deze pillen het libido, de viriliteit en de kwaliteit van sperma.

Penisvergrotingspillen zijn geen noodzaak om deze oefeningen tot een goed resultaat te brengen maar geven het lichaam en vooral de genitaliën extra voeding en kunnen daarom worden aangeraden om het lichaam minder te belasten, en de penisvergroting sneller tot een bevredigend resultaat te leiden.

Er bestaan ook diverse soorten penisvergrotende crème, zalfjes en lotion maar wij vermelden hier enkel de bekendste penisvergrotingspillen die bij een groot aantal mannen al resultaten heeft opgeleverd.

 

Welke penisvergrotingspillen zijn de beste?

Libido7 profiteert al van in het begin van een grote naambekendheid in Nederland en België en komt regelmatig voor in het aanbod van verschillende seksshops, en wordt opgemerkt in parenclubs en op erotische beurzen.

Deze populairste penisvergroting pil in Nederland is nu ook iets goedkoper te krijgen dan in haar beginjaren. Dankzij haar indertijd verbeterde formule blijft deze pil nog altijd bij de bestverkopende penisvergroting pillen die in Nederland te krijgen zijn.

De afgelopen jaren is ook de populariteit van VigRX Plus – internationaal één van de bestverkochte libido stimulerende pillen, flink gestegen. Met haar bijzondere samenstelling, waarbij ondermeer bioperine de opname van de andere stoffen verbetert, en meteen uitgekiende mediacampagne met onderandere getuigenissen van beroemde pornosterren zoals Ron Jeremy, heeft de pil bij veel mannen intussen het libido, de potentie en zelfvertrouwen in bed kunnen verbeteren.

Eén van de eerste penisvergroting pillen was ProSolution, waarvan één pil per dag voldoende was om goede resultaten te behalen. De formule van ProSolution werd verschillende malen verbeterd en zo is Prosolution Plus ontstaan. Een neveneffect van deze pil is het langere uithoudingsvermogen tijdens de seks.

De Prosolution Plus formule kan bovendien gestaafd worden met medisch onderzoek, weliswaar uitgevoerd in opdracht van de producent.

In Nederland blijft de troon voor meest gekende penisvergroting pil voorbehouden voor Libido7 dat al vele jaren een populair middel blijft en dankzij haar verbeterde formule en belangrijke prijsverlaging nu nog steeds het meest succesvolle penisvergroting product in Nederland is.

De hier vermelde penisvergrotende pillen zijn internationaal de meest courante. Deze pillen vergroten niet alleen de lengte en dikte van de penis op relatief korte termijn, ze verhogen daarbij sterk het libido, het uithoudingsvermogen en de spermaproductie.

De penisvergroting zal niet vanzelf komen, stimulatie van de groei van de penis door middel van een persoonlijk oefenschema wordt ook nog bij courante kuren aangeraden. Daar komt bij dat deze pillen bij professionele penisvergrotingsprogramma’s een nuttige bron worden om sneller tot resultaten te komen. Penisvergroting pillen zijn daarom een uitstekende aanvulling bij elke penisvergrotingskuur en zijn zeker te overwegen om op verantwoorde wijze goede resultaten te behalen.