Jelqing : Techniek 1


Deze oefening heeft pas nut als de penis in semi-erecte (ongeveer 50% tot maximaal 70%) toestand blijft gedurende de hele oefening, én als deze oefening vijf dagen per week ongeveer twintig minuten lang wordt uitgevoerd.

Deze simpele oefening moet vijf dagen per week worden volgehouden, met eventueel aanvullende penisvergrotende voedingssupplementen, en kan een man met gelijk welke penislengte een penisvergroting opleveren van twee centimeter na één jaar, tot meer dan zes centimeter na enkele jaren.

Om de penisvergroting tot een succes te brengen moet men regelmatig de penisgrootte meten. Men meet hiervoor van de top van de eikel tot aan het bekken (het schaambeen). Ook de dikte van de penis zal dankzij deze oefening in proportionaliteit toenemen, hiervoor wordt vaak de omtrek gemeten aan de basis. Er bestaan verschillende manieren om de lengte van de penis te meten, lees meer

 

Uitvoering :

1 – Plaats met je linkerhand het topje van je duim en wijsvinger tegen mekaar (maak een “OK” teken) en breng deze hand rond de basis van je penis, in een semi-erecte toestand. Met deze hand neem je nu een stevige greep op de basis van je penis.

2 – Trek langzaam maar stevig omhoog rond je penis, beginnend bij de basis. Rek de penis naar beneden en voorwaarts. Hou de penis in een semi-erecte toestand. Zorg er voor dat je greep de volledige penis, van de basis tot de top, omtrekt. Je zal merken dat de top van je penis groter wordt door een grotere hoeveelheid aangevoerd bloed.

3 – Stap over op je rechterhand en herhaal dezelfde beweging als met je linkerhand. Vertrekkend aan de basis trek je nu met je rechterhand je penis voorwaarts en naar beneden toe. Doe ook dit met een stevige greep, van de basis tot aan de top van de penis.

4 – Alterneer nu deze oefening op een vlot tempo met je linker- en vervolgens met je rechterhand. Zorg er goed voor dat je bij deze ritmische beweging (“het melken”) – behalve de tip van de eikel – de penis volledig aanraakt vanaf de basis tot aan de top.

Je kan de bloedcirculatie in de penis stimuleren door na deze oefening de penis 25 tot 50 keer op een neer te slaan.

 

Weekschema :

Week 1 : met een zachte tot medium greep : 10 minuten per dag (200-300 bewegingen)

Week 2 : met een medium tot stevige greep : 15 minuten per dag (300-500 bewegingen)

Week 3 en verder : met een zo stevig mogelijke greep : 20 minuten per dag en meer (500 bewegingen en meer)

 

Omgaan met de erectie

Als je bij het uitvoeren van deze jelqing-oefening een erectie krijgt, knijp dan harder om de erectie te ontmoedigen of wacht een poosje om de erectie te laten verdwijnen. Deze oefening moet vijf dagen per week worden volgehouden om een goed resultaat te bekomen.

Zorg er steeds voor dat de penis in semi-erecte toestand blijft, want een volledig erecte penis kan met behulp van deze techniek niet vergroten. Wanneer je een ejaculatie voelt aankomen, pauzeer dan de melkbeweging tot de behoefte tot ejaculatie vanzelf verdwijnt. Dit is op zich al een oefening.

Het is volkomen normaal dat deze oefening in de eerste maand geen zichtbaar resultaat oplevert, maar na verloop van de tweede en de derde maand kan men zich soms al aan een penisvergroting verwachten van een halve tot iets meer dan één centimeter. In de daaropvolgende maanden zal door het regelmatig uitvoeren van deze jelqing-oefeningen de lengte en omtrek van de penis nog verder groeien.