Nat jelken


Instructies voor nat jelqing

1) Na een hot wrap van ongeveer 5 tot 10 minuten smeer je glijdmiddel aan de penis, zoals vaseline.

2) Maak een Ok- greep aan de basis van de penis, en voorzie en hou een erectie aan van 60 tot 80%

3) Druk de greep in 2 tot 3 seconden omhoog langsheen de schaft van de penis. Als de greep dicht bij de eikel komt maak je met de andere hand dezelfde OK – greep aan de basis van de penis.

4) Laat de eerste hand los en beweeg met de andere hand naar de top van de penis toe. Als je andere hand aan de eikel komt maak je een nieuwe OK- greep met je eerste hand aan de basis van de penis. Herhaal deze beweging met enige vlotte regelmaat, en verwissel van hand bij elke strijk.

5) Maak een overhandse OK greep aan de basis van de penis. Duw die greep langzaamaan voorwaarts en druk terwijl de penis naar beneden zodat de eikel naar de grond wijst.

6) Net voor de eerste strijk de eikel bereikt, maak je met je andere hand opnieuw een overhandse OK – greep aan de basis van de penis. Laat je eerste hand los en duw je tweede hand in deze greep naar de top van de penis toe. Net voor je hand de eikel bereikt maak je met je andere hand een nieuwe greep aan de basis. Herhaal dit voor enige tijd.

7) Na een jelking oefening van een tiental minuten zou de penis in hangende fase voller moeten zijn. Dit effect blijft enkele uren aanhouden. Na het jelken is het verstandig om de penis opnieuw met een vochtig washandje te verwennen in een ‘hot wrap’. Dit hoeft evenwel geen warm water te zijn maar kan eventueel ook met gewoon koud of lauw water.

Bekijk de techniek van het ‘wet jelqing’ op volgend filmpje:
 

Klik op de PLAY knop. Of, KLIK RECHTS en BEWAAR om het bestand te downloaden.

Naast het ‘wet jelqing’ bestaat ook de ‘droog jelqing’ techniek, een techniek waarbij geen glijmiddel wordt gebruikt.
 
Lees meer