De vacuum pomp


De vacuümpomp: een snelle, tijdelijke penisvergroting

Een vacuüm-pomp voor penisvergroting is het meest interessante artikel dat in het afgelopen jaar onder de aandacht kwam.

De penis wordt uitgesproken langer en dikker dankzij de luchtdrukvermindering in de pomp en de penis is na gebruik van een vacuümpomp proportioneel een pak groter dan wat u normaal gewend bent. Het enige nadeel is wel dat de penis daarna uiteraard ook weer samentrekt, inkrimpt en smaller wordt en dat de penisvergroting dus niet permanent zal zijn.

Toch is deze nieuwkomer een zeer welkom hulpmiddel in de evolutie van technieken voor een penisvergroting. Het apparaat is bijzonder snel (enkele minuten) en effectief (tot ongeveer 4 à 5 centimeter extra in lengte). De resultaten van de vacuümpomp kan u vinden verschillende fora en op de website van de eerste verdeler in Nederland.

Eén van de grootste verdelers in deze sector kwam het afgelopen jaar op de proppen met de zogenaamde libidopomp, een volstrekt veilige vacuümpomp die geleverd wordt vanuit Nederland. U kan met deze pomp een soort blowjob effect bereiken, iets wat aanvankelijk niet de meest verwachte, maar toch de leukste alternatieve reden bleek waarom de vacuümpompen al snel zo’n succes werden.

Hoe werkt de vacuümpomp?

De zuigende kracht van pomp haalt de lucht weg van rond je penis. Doordat er buiten de buis een normale luchtdruk is, en er binnenin de buis veel minder lucht aanwezig is, gaat de penis op een natuurlijke en spontane wijze gaan vergroten. De vacuümpomp werkt het beste terwijl men rechtstaat, maar kan evengoed al zittend of liggend gebruikt worden.

Er zijn twee ringen voorzien om het penisvergrotingsapparaat geschikt te maken voor een makkelijk gebruik met een penis van elke dikte. U kan uw hand plaatsen tegen het einde van de cilinderbuis, eventueel aangevuld met een of twee extra ringen, om het geheel zo luchtdicht mogelijk te maken.

Gebruik

U pompt twee à drie keer en laat de libidopomp ongeveer 10 seconden in deze toestand. Na deze tien seconden pompt u nog twee à driemaal en wacht u nogmaals 10 seconden, enzoverder.

Op deze manier gaat de penis spontaan harder worden. U kan doorgaan tot de erectie vol en hard genoeg is. De penis zal nu groter zijn geworden en vooral in lengte maar ook in diameter duidelijk zijn toegenomen.

U zal bij de eerste keer wellicht versteld staan over het verbluffende effect van dit eenvoudige maar krachtige penisvergrotingsapparaat.

De website van libidopomp

De libidopomp met of zonder de combinatie Libido7 + vacuümpomp is te bestellen via de website.

Hoe lang te gebruiken?

Het is volledig vrij te bepalen hoelang u de vacuümpomp gebruikt, dit kan van een vijftal minuten tot meer dan een uur lang. Hoe langer u pompt, hoe groter het effect wordt op de lengte en dikte, én hoe langer het zal duren voor de penis terug naar zijn normale afmetingen zal teruggaan.

Hoe langer u van de vacuüm-pomp gebruik maakt, hoe makkelijker ook het effect zal worden bereikt. Dat betekent dus dat je ook steeds grotere afmetingen kan bereiken naarmate je het apparaat meer hebt gebruikt. In die zin is er dus ook sprake van een lange-termijn effect, al zal de combinatie met libido7 pillen in dat geval zeker geen kwaad kunnen omdat die de penis van voldoende specifieke en goed werkzame voedingsstoffen voorzien.

Door het vacüum zuigend effect groeit de penis zoals ook een astronaut in de ruimte langer wordt omdat de zwaartekracht wegvalt. Net als zwaartekracht drukt ook de lucht in de atmosfeer op ons lichaam, en dus ook op de grootte van je penis. Door het wegnemen van die druk voor een vijf of tiental minuten groeit de penis naar afmetingen die -afhankelijk van de anatomie van de penis- maximaal 25 à 45 procent boven de normale penislengte en -omtrek gaan.

Wanneer de penis met glijmiddel wordt ingesmeerd wordt deze methode van penisvergroting een aangename en ontspannende ervaring. Het gebruik van glijmiddel is altijd aan te raden om de huid niet te irriteren.