Jelqing : Techniek 2


Deze tweede techniek heeft een bevredigend resultaat als bij het begin van de oefening je penis in een niet-erecte (“slappe”) toestand is; en als deze oefening gemiddeld vijf dagen per week kan worden uitgevoerd. Deze jelqing oefening wordt uitgevoerd met slechts de wijsvinger en duim. De sterkte van de bewegingen wordt gradueel opgevoerd.


Uitvoering :

1 – Breng glijmiddel aan over de gehele slappe penis van de basis tot aan de top.

2 – Gebruik enkel je duim en wijsvinger, en trek hiermee de penis naar beneden en naar buiten toe. Doe dit zonder de penis te forceren, pas een zachte greep toe die toch krachtig genoeg is om de penis voldoende uit te rekken.

3 – Alterneer deze beweging met beide handen en je bekomt zo opnieuw de typische “melkbeweging”. Trek dus eenmaal met je linkerhand, vervolgens met je rechterhand, en dan opnieuw met je linkerhand de penis naar beneden en naar buiten toe in één vlotte beweging.

4 – Blijf deze oefening op een zachte manier uitvoeren tot je een toename merkt in de zwelling van je penis. Maak deze greep pas steviger wanneer de penis een meer erecte toestand krijgt. Voer dan deze oefening uit met een steviger en krachtigere beweging.

5 – Herhaal deze beweging 100 maal.

Doe het met deze oefening zeker de eerste tien dagen rustigaan. Na verloop van tijd dien je wel te evolueren naar 200 bewegingen per oefening. Deze oefening is identiek uitvoerbaar voor besneden en onbesneden mannen. Je zal vaststellen dat de top van de penis – de eikel – bloedrood wordt en door deze oefening spontaan zal opzwellen. Dit is normaal en gewenst, het is een gevolg van het oppompen van bloed naar de penis.