Hoeveel moet ik jelken?


Eén keer per dag is voldoende. De beste routine volg je door een twintigtal minuten per dag de oefeningen volgens het schema uit te voeren, en om de twee à drie dagen een rustdag in te lassen. Dit geeft je lichaam voldoende de tijd om de penis te herstellen en nieuw celweefsel aan te maken. Het principe waardoor de penis uiteindelijk kan groeien.

Een correct programma volgen is belangrijk, want de resultaten komen pas na weken en maanden correct en consistent uitvoeren van het schema.
Lees meer

 

Begin met minder dan 10 minuten uitvoeren van de oefeningen in de eerste dagen en weken na aanvang. Na éen à twee maand bouw je op naar 15 tot maximaal 30 minuten.

Het is belangrijk dat je de jelq-oefening goed onder de knie hebt, en voor je penis is het goed dat hij went aan het jelken.

Het is meer aangewezen om de intensiteit van de jelk-beweging te verhogen tijdens die twintig minuten, dan om de oefeningen langer uit te voeren. Begin met een zachte greep en wanneer je na verloop van tijd gewend raakt aan de melkbeweging trek je harder. Concentreer je bij deze oefening voornamelijk aan het lange middendeel van de penis.

Vermijd een erectie, want de uitoefening van deze jelq-oefeningen met de penis in bijna volledige erectie is schadelijk voor het penisweefsel. Een erectie tussen 30% en maximaal 70% is de marge.

Het jelken is op zich een eenvoudige beweging, maar het goed onder de knie krijgen van een verfijnde persoonlijke techniek vraagt enige tijd en oefening. Je zal opmerkelijke verbeteringen in je jelqbewegingen vaststelling na enkele maanden praktijkervaring.

Belangrijk is dus ook om je penis voldoende rust te gunnen. Begin daarom met 2 dagen waarop je oefeningen doet, gevolgd door 1 dag rust. Als je penis na enkele weken gewend is geraakt aan de stetch-bewegingen kan je 3 dagen de oefeningen doen, gevolgd door 1 dag rust.

Als je denkt dat 1 dag niet voldoende was om het weefsel te herstelln dan rust je beter een dag of twee langer. Laat je penis voldoende tijd om te herstellen en nieuw weefsel aan te maken. Een gebrek aan voldoende rustperiodes en slaap verhindert de aanmaak van nieuwe cellen en belemmert deze unieke vorm van penisvergroting.

Wanneer je met deze methode van penisvergroting begint moet je in de eerste plaats je penis laten wennen aan de verhoogde druk die tijdens het melken ontstaat. Het is dus verstandig om zacht te beginnen en de duur en intensiteit van de oefening langzaam te verhogen in de opeenvolgende weken en maanden. Dit geeft je penis de tijd om aan deze training te wennen en de mogelijkheid om nieuw weefsel aan te maken en zo de totale bloeddoorstroming doorheen de penis te verhogen. Op deze manier wordt het penisweefsel niet beschadigd, en kunnen de huid en de zwellichamen op een natuurlijke wijze aangroeien.

Het is belangrijk dat de penis op de juiste manier in greep gehouden wordt omdat dit een invloed heeft op de uiteindelijk vorm die de grotere penis zal aanemen.

Lees verder