2. SizeGenetics


2. Sizegenetics (Jes-extender)

Een alternatief voor de Andro-penis stretcher is het Size Genetics pakket, bestaande uit een stretcher van het type Jes-extender, verkrijgbaar als single apparaat, of met het complete pakket met extra wisselstukken en SizeGenetics onderdelen. U krijgt bij de Jes-extender geen medische bijstand zoals bij de aankoop van een Andropenis bij Andromedical, maar dit SizeGenetics combinatiepakket is vanwege haar goedkopere prijs toch een zeer interessante aanbieding die hier niet mag ontbreken.

Deze penis extender is goedkoop en vlot leverbaar, de extra’s en bijgeleverde DVD’s zijn zeker ook interessant en hulpzaam.

De tractiemethode garandeert u met deze extender verlenging van de penis, op een verlijkbare tijdspanne als die van de Andro-penis. Ook een kromming van de penis of ziekte van peyronie wordt dankzij deze extender tot meer dan 80% gecorrigeerd.

SizeGenetics is een aanbieding die in ieder geval erg interessant is door de lage prijs. U betaalt slechts 164 Euro als u voor het SizeGenetics apparaat zonder extra’s kiest. U kan tevens het complete pakket kopen waarbij extra onderdelen en wisselstukken bijgeleverd worden. Dit is uiteindelijk de meest aan te raden optie.

bezoek de website