Filmpjes over jelqing


 
Op deze pagina vind je twee filmpjes die je duidelijk maken hoe de jelq-beweging precies in haar werk gaat, en een filmpje over hoe je veilig je penis kan uitrekken.

1. Nat jelken

Nat jelken is de belangrijkste penisvergrotende oefening. De meeste penisvergrotingsprogramma’s bevatten een of meerdere jelk-oefeningen. De techniek oogt simpel maar is in feite vrij complex en door ervaring en oefening kan die in de loop der maanden verfijnd worden.

Zoals bij alle oefeningen moet er geleidelijk aan worden opgebouwd zodat de penis de tijd krijgt om bestand te raken tegen de stress van de oefeningen. In de eerste 2 maanden jelqing zullen de aderen vergroten en wordt de penis langzaam resitent tegen letsel waardoor de druk kan worden opgevoerd.


Klik op de PLAY knop. Of, RIGHT CLICK en SAVE AS om het bestand te downloaden.

De techniek van het natte jelken staat elders op penismedia.com in het lang en breed uitgelegd. Lees meer over nat jelken.

2. Droog jelken

Droog Jelqing is een vorm van jelqing waarbij geen smeermiddel wordt gebruikt. Het kan leiden tot overtollige huid als men niet oppast, vooral bij een besneden penis.

Dit filmpje toont de basis-beweging die drie grepen gebruikt die bij droog jelken voorkomen: de standaard OK greep, bovenhandse OK greep en C greep.


Klik op de PLAY knop. Of, RIGHT CLICK en SAVE AS om het bestand te downloaden.

Je kan de volledige techniek handig beschreven zien op deze website. Lees meer over droog jelken

3. Manuele stretch

Dit filmpje toont de techniek van de basis stretch beweging. Door het uitrekken van de penis kan de penis op de lange duur groter worden.
 


Klik op de PLAY knop. Of, RIGHT CLICK en SAVE AS om het bestand te downloaden.

 

Techniek

Er bestaan verschillende technieken die allemaal tot het vergroten van de penis leiden, er is veel variatie mogelijk op de bestaande technieken. Daarom zijn er een aantal van de meeste populaire oefeningen uitgelegd op deze website. Lees meer over technieken.

Routine

Jelk oefeningen behoren tot een groter programma, een zogenaamde penisvergrotings-routine. Die bestaat uit een aantal minuten voorbereiding, en een aantal oefeningen die volgens een bepaald schema moeten worden opgebouwd en gevolgd. Meer informatie over de praktische kant van het jelken vind je op de  beginners routine pagina of de pagina met de routine voor gevorderden.