1. Andropenis Gold

1. De Andropenis Gold van Andromedical

Nederlandstalige professionele medische begeleiding tijdens de hele periode!

Het enige apparaat dat van Europa een erkenning kreeg als klinisch bewezen medische penisvergrotende apparaat is de originele AndroPenis Gold van Andromedical.

De Andro-penis heeft een licht en gepatenteerd design dat onmerkbaar kan worden gedragen onder de meeste kledij en is volledig uitgevoerd in goud.
Afhankelijk van de kuur die u na de raadpleging beslist te volgen dient u het apparaat vijf dagen per week 4 uur of 9 uur per dag te dragen.

De Andro-penis kuur is intussen beschikbaar in meer dan 14 talen en Andromedical biedt u een exclusieve en complete medische bijstand in het Nederlands. Elke werkdag staat een Nederlandstalige dokter van Andromedical voor u klaar om u verder te helpen en advies te geven tijdens de groei van uw penis.

De Andro-penis heeft als enige een exclusief medisch begeleidings- programma door Nederlandstalige specialisten.

De Andro-penis is het lichtste penis-stretcher type op de markt en heeft een elegant design waardoor het onzichtbaar kan gedragen worden on de meeste types kledij. De Andro-penis is daarom niet alleen de meest complete, maar ook de veiligste en beste keuze als u een penis-stretcher wil aanschaffen met een medische garantie op een goed resultaat.

Bestel de Andro-penis Gold via www.andromedical.nl

Via die website kan u met alle betaalmethoden een Andro-penis Gold bestellen en u ontvangt dit luxe apparaat inclusief een Nederlandstalige DVD met alle benodigde instructies en infotmatie.

Bovendien geniet u bij andromedical genieten van Nederlandstalige medische begeleiding gedurende de hele periode van uw penisvergrotingskuur. Via de officiële website (andromedical.nl) betaalt u veilig met creditcard of bankoverschrijving.

Andromedical was in de jaren ’90 de eerste onderneming ter wereld die met een penis verlengend apparaat op de markt kwam, met onderbouwde resultaten en wetenschappelijk bewijs. De Andropenis Gold kreeg daarom als eerste medische apparaat een EU-certificaat van het Europese Ministerie van Volksgezondheid waarbij klinisch wordt aangetoond dat dit apparaat effectief is bij een groot percentage van de mannen.

Dit apparaat heeft intussen vele duizenden mannen geholpen. De professionele medische ondersteuning is de grootste troef die Andromedical exclusief aan haar eigen klanten kan aanbieden en de keuze om bij hen te kopen ligt daarom voor de hand.

De Andro-penis die u via Andromedical kan aankopen is vanaf dit jaar volledig uitgevoerd in goud :Andro-Penis GOLD (voor een penis van meer dan 7 cm in erectie) : € 249

Bezoek de website

Alle informatie over de Andro-penis en de medische begeleiding vindt u op volgende websites:

Andro-penis.eu (International)
Andromedical.nl (Nederland)