Penis Extenders

Begin vorig decennium was er éen apparaat op de wereld dat een medisch type-1 certificaat had gekregen voor de vergroting van de penis. Dit komt omdat er voldoende wetenschappelijke studies waren gedaan die bewezen dat dit apparaat de penis kan verlengen met 1 tot meer dan 4 cm in slechts 4 tot 6 maanden, en dit apparaat bleek werkzaam bij maar liefst 97% van de mannen.

Dit apparaat heet de Andro-penis en is ontworpen door Andromedical. Het bedrijf heeft wereldwijd nu al vele tienduizenden exemplaren verkocht. Dit is lange tijd de veiligste en meest gegarandeerde methode geweest om aan een penisvergroting te doen.

De nieuwste generatie apparaten maken daarbij ook nog eens gebruik van het onderdruk principe, waardoor in principe een grotere gedeelte van de penis kan worden uitgerekt.

Eventueel In combinatie met jelqing, is een penisverlengend apparaat van de tweede generatie de meest gegarandeerde manier om op korte termijn eene langere penis te bekomen, zonder ingreep.

Phallosan ® Forte Andropenis ® Jes-Extender ®
Tractie + Druk Tractie Tractie
400 - >3000 gram 600 - 650 gram 600 - 650 gram
4 tot 12 uur per dag 4 tot 9 uur per dag 12 uur per dag
3 maanden 9 maanden 8 maanden
€ 259 €179 €179
www.phallosan.nl www.penis-xl.nl www.jes-extender.com

Maken gebruik van het tractieprincipe

Net zoals bij penisvergrotende oefeningen waarbij met enige kracht bloed wordt gestuwd doorheen de penis en de zwellichamen, kan de penis vergroten door het verantwoord en langdurig uitrekken van de penis met een stretcher (stretchen betekent ‘uitrekken’).

Een penis-stretcher is – in tegenstelling tot jelq- en kegeloefeningen – volstrekt veilig en kan het weefsel en de zwellichamen niet beschadigen. Een penis-stretcher kan comfortabel onder de meeste kledij worden gedragen, zonder dat anderen daarvan iets zullen merken.

Wanneer men er rekening mee houdt dat de druk langzaam moet opgebouwd worden is de tractiemethode dan ook de meest veilige en betrouwbare methode voor penisvergroting.

Er zijn wereldwijd twee types penis-stretch apparaten die gebaseerd zijn op tractie: de Andro-penis Gold van het Spaanse Andromedical, en de Deense JES-extender. Beide apparaten bezitten een certificaat als medisch type-1 apparaat, geschikt voor de verlenging van een penis binnen de Europese Unie.

Dit type wordt nu het meest voordelig verkocht in Nederland via de website Penis-XL.

Onderdruk

Door het combineren van het rekkende apparaat met een vacuumpomp, kan men het proces versnellen. Via een riem omheen je lichaam wordt de penis nu in een houding geplaatst waarbij idealiter tot driemaal zo snel nieuw weefsel aangemaakt kan worden.

Dit maakt van de nieuwste generatie penis-stretcher een verbluffend apparaat met ongekende resultaten. Op een tijdsbestek van drie maanden kan men al wezenlijke verlengingen van de penis meten.

Dit type apparaat werd in Duitsland ontwikkeld en is online het voordeligst beschikbaar via de website www.phallosan.nl

Resultaten en kenmerken

 

De Phallosan behaalt resultaten van meer dan driemaal boven die van de andere penis-verlengers uitkomen. Voor resultaten kijkt U best even naar de tabel op de website.

De Jes-Extender stelt in haar resultaten een toename van 23 à 24 % in penislengte op 24 weken tijd, het apparaat moet daarvoor 12 uur per dag worden gedragen.

De Andropenis Gold belooft een toename in penislengte van 1 à 1,5 centimeter op 4 tot 6 maanden, als u het apparaat 4 of 9 uur per dag (afhankelijk van de door u te kiezen methode) draagt.

Beide types zijn dus vrijwel gelijkwaardig qua penisvergrotend effect, maar de Andro-penis Gold is uitgevoerd in een hypo-allergene en luxuezere goud-uitvoering die comfortabeler is om dragen. De Jes-Extender bestaat uit een aantal verschillende metalen onderdelen, en de componenten van de Penis-XL zijn vervaardigd in nikkel.

Omdat de componenten van de Andro-penis uitgevoerd zijn in goud is dit een belangrijk aandachtspunt voor mannen met een droge of gevoelige huid. De Penis_XL en de JES-extender kunnen bij deze mannen mogelijk een milde allergische reactie veroorzaken.

De 4 voordeligste penisverlengers :

• De Andro-penis is de originele en beste penis stretcher, vanwege de medische begeleiding, de hypo-allergene gebruikte materialen en de nieuwe verlaagde prijs van de universele gouden uitvoering. Bij de Andro-penis van Andromedical geniet u van een exclusieve Nederlandstalige doktersbegeleiding tijdens de hele penisvergrotingskuur.

Het apparaat is licht en elegant en kan onmerkbaar worden gedragen onder de meeste kledij. Dit apparaat geniet sinds de prijsverlaging en de mooie gouden uitvoering dan ook onze voorkeur. Lees meer

• De Deense JES-Extender heeft een aantrekkelijke prijs van €179, en is al meer dan vijftien jaar op de markt. Daarbij geniet de JES-Extender van een uitstekende reputatie en is er een gratis online forum beschikbaar op de website waar nu ook enkele Nederlanders vertoeven. Lees meer

• De Penis-XL stretcher geniet de voorkeur indien u een ouder type (uitgevoerd in nikkel) Andropenis apparaat goedkoop, snel en direct vanuit Nederland in huis wil halen. Dit apparaat schijnbaar identiek aan de elegante Andro-penis en wordt inclusief DVD en Nederlandstalige handleiding verkocht door een gekende Nederlandse leverancier voor € 299 € 194,95 . Lees meer

• Het Sizegenetics pakket biedt naast begeleiding via een lidmaatschap op een uitstekend forum ook een voordelige combinatie van de Jes-extender met twee flesjes van de meest populaire penisvergrotende pillen die momenteel op de markt zijn : de Prosolution penisvergrotingspillen en daarbij nog een flesje volumepillen. Lees meer

Forum over de penis verlengende apparaten

Er bestaan verschillende fora waarop je ervaringen kan uitwisselen over het gebruik van de andropenis of jes-extender. Het Nederlandstalige Penisforum of het andromedical forum dat je kan vinden na de aankoop van éen van hun producten op de website.