3. Penis-XL

3. Penis-XL van Jobacom Pharmaceuticals

De Nederlandse verdeler van de Andro-penis biedt u een comfortabel bestelgemak en absolute discretie.

Penis-XL is de nikkel uitvoering van de originele Andro-penis die in Nederland op de markt wordt gebracht door Jobacom pharmaceuticals, een bekende leverancier van diverse succesproducten zoals  Libido Power. Dit apparaat verlengt uw penis op dezelfde manier als de JES-extender.

Dit Penis-XL pakket uit Nederland is een compleet en origineel Andropenis rek-apparaat, inclusief de DVD en handleiding, verpakt in een mooie luxueuze doos.

Afhankelijk van de kuur die je volgens de handleiding kiest kan je het apparaat 5 dagen per week 4 uur of 9 uur per dag dragen. De Penis-XL kan onmerkbaar worden gedragen onder de kleding.

Ga naar de website

Het Penis-XL apparaat is geschikt voor de verlenging van een penis van meer dan 8 cm in erectie, en is verkrijgbaar voor € 194,95

U kan ook kiezen voor een voordelig combinatiepakket dat voorziet in het aansterken van de mannelijke organen. Dit pakket komt inclusief de Penis-XL stretcher en een voordelige 3 maanden Libido7 kuur.

De Penis-XL is sinds kort te koop aan een veel voordeligere prijs van € 299€ 194,95. De importeur heeft de prijs van de Penis-XL stretcher dus verlaagd. De Penis-XL stretcher is nu een van de goedkoopste oplossingen voor een super veilige penisvergroting. Het is de beste keuze als u een originele Andropenis zonder zorgen wil aanschaffen, met alle instructies voorzien op DVD, en direct geleverd vanuit Nederland aan de scherpste prijs.

De Penis-XL stretcher is een uitstekende gegarandeerde oplossing om een langere penis te bekomen in 6 maanden tot een jaar tijd. Wetenschappelijke studies tonen het nut aan van deze gepatenteerde penisvergrotende technologie, en in combinatie met de juiste voeding kan de penis-rekker er voor zorgen dat de penis permanent langer en dikker wordt.

De importeur van het Penis-XL apparaat biedt dan evenwel niet de Nederlandstalige medische begeleiding aan, maar zij reiken wel een andere hulpzame ondersteuning aan in de vorm van stimulerende en voor de mannelijke geslachtsorganen erg voedzame voedingssupplementen.