Meer uithoudingsvermogen

Eén van de meest gestelde vragen die binnenkomen via ons contact formulier gaat over premature ejaculatie. Over hoe je als man dus minder snel klaar kan komen tijdens de liefdesdaad. Om je uithouidingsvermogen tijdens de seks (je stamina) te vergroten; kan je terecht bij een aantal middeltjes die gewoonlijk gebaseerd zijn op een verdovende werking. Je kan ook enkele oefeningen proberen, de zogenaamdekegel‘ oefeningen, en die maken je spieren beter controleerbaar tijdens de seks. Je kan deze oefeningen vinden op deze website.

Maar er is iets veel beter op de markt voor hen die tegelijk ontspanning en inspanning willen combineren. Het lijkt op een draagbare toorts en heet de vorm van een stevige zaklamp.Het is één van de meest vernieuwende innovaties van het afgelopen decennium, en heet de Fleslight.

Met over een miljoen exemplaren al verkocht is dit seksspeeltje de bestverkochte seks-speeltje voor mannen geworden. Daarnaast heeft dit apparaat een uitstekende aanleg om vroegtijdig klaarkomen in de kiem te smoren. Door vaak te oefenen raakt de penis beter gewend aan de druk en bewegingen in de schacht van de vagina, en dit komt de seks met een partner uiteraard ten goede.

De Fleshlight Stamina Training Unit belooft flinke resultaten op het vlak van uithoudingsvermogen, én is tegelijk een zeer opwindend seks-speeltje voor mannen.

Heb je last van premature ejaculatie dan kan je voortaan oefenen zonder je vriendin of partner erbij te betrekken. De Fleshlight Stamina Training Unit is uiterst geschikt om je te trainen om seks langer vol te houden en om vroegtijdig klaarkomen tegen te gaan.

De Fleshlight is beschikbaar in unieke zelf-te ontwerpen uitvoeringen aan de opening vooraan. Zo kan je kiezen tussen de modellen van verschillende knappe vrouwen, of een mond of anus model. De binnenkant van deze ‘mobiele masturbatie-tool’ is ook verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. U kan kiezen tussen vlak, geribbeld, met bolletjes of gevarieerdere modellen beschikken over krullende binnenzijde.

De stof waarvan de fleshlight gemaakt is een gepatenteerde polymeer, voelt aan als echte huid. U krijgt een overtuigende sensatie van echte penetratie. Bij elke bestelling wordt bovendien een product meegeleverd dat de fleshlight in haar originele staat herstelt wanneer de zachtheid door het gebruik wat gaat verminderen.

De Fleshlight wordt na ontvangst van uw betaling verzonden vanuit het meest nabijgelegen depot in Europa in een anonieme verpakking, en bij de bestelling wordt een tracking code meegeleverd. U tekent voor ontvangst.

U kan hier naar de website :
Fleshlight Stamina Training Unit

Of ga naar de speeltjes uitvoering via deze website