Gratis penisvergroting & oefeningen

Op penismedia.com vind je gratis oefeningen die bedoeld zijn om de penis te vergroten. Deze oefeningen zijn makkelijk uit te voeren, maar je moet het een hele tijd volhouden. Gemiddeld groeit de penis met deze oefeningen met 1 centimeter per jaar. U hoeft hiervoor slechts een twintigtal minuten de oefeningen uit te voeren.

Op deze website staan staan technieken uitgelegd die de penis kunnen verlengen. Ze lijken vaag op masturberen, maar het zijn oefeningen die uitgevoerd worden terwijl de penis in slappe of half-erecte toestand is. Dit zal dus niet leiden tot een orgasme.

Door kleine scheurtjes te maken in de zwellichamen van de penis die op de rustdagen opnieuw aangroeien zullen deze oefeningen op de duur leiden tot een grotere penis. En dit zonder enige chirurgische ingreep.

Bekijk de basistechniek

Uitleg over de zogenaamde kegel oefeningen zal je helpen om langer de controle te behouden tijdens de seks. Deze spier, gelieerd aan de sluitspier stelt mannen in staat om het moment van orgasme te bepalen wanneer zij dat zelf willen. Dit verhoogt de seksuele prestatie aanzienlijk.

Bekijk de kegel oefening

Bent u nog onervaren in het uitvoeren van penisvergrotende oefeningen dan kan u zich best voorbereiden door het aanhouden van een routine die is aangepast aan beginners. In het bijzonder geldt dat in het begin niet te lang moet worden geoefend, op die manier heeft de penis de tijd om aan de oefeningen te wennen en wordt ernstige schade aan het weefsel zo veel mogelijk voorkomen.

Bekijk de beginners oefening